Catering Team

20-LE INIMESELE
SOE TOIT:
Lõhešteigid aioli kastmega
Pardifilee kirsi-punaveinikastmega
Ahjukartul
Wokitud köögiviljad(hooaja värsked köögiviljad)
KÜLM LAUD:
Täidetud munad baltikilu ja toorjuustuvahuga
Õrnsoolalõheviilud peedi-ingverimarinaadis röstitud saiaga
Heeringas hapukoore ja punase sibulaga
Krõbedad kanafileeribad seesamipaneeringus
Küüslaugujuustuga täidetud maasingirullid
Veiseliha roastbiif röstitud teraleivaga
Ehe pulmasült sinepi ja mädarõikaga
SALATID:
Riisi-krabisalat
Rosolje(kasukas)
Marineeritud köögiviljavalik(kurgid,seened,päiksekuivatatud tomat,oliivid,tšillipipar)
Kukli- täisteraleiva valik  soolavõiga
Kirsimorss/kohv / tee
Juustu-puuviljavalik(kvaliteetjuustud,pähklid,kreekerid,viinamarjad,ananass)

Ühe külalise maksumus: 25.00eur+km.Hinna sisse kuuluvad toidu serveerimiseks vajalikud nõud ja tarvikud.
Vajadusel on võimalik tellida pulmatort, transport,ettevalmistus, teenindus,koristus.

Suupisted valmistab Catering-Team.