Catering Team

JÕULUMENÜÜ 2
20-LE INIMESELE
SOE BUFFEE:
Praelestafilee petersellivõiga
Sea välisfilee lehttaignas
Koorene lehterkukeseenekaste
Porteriga hautatud punane kapsas
Ürdikartulid
KÜLMLAUD:
Mustikatega marineeritud forellifilee krõbesaiaga
Praetud räimed punases marinadis
Soolaheeringas marineeritud sibulate,hapukoore ja munaga
Kanamaks riivleiva mundris
Ingveri küüslaugu marinaadis kana filee apelsinimarmelaadiga
Kolmeliha tarrend sinepi ja mädarõikaga
Värskete kuklite käsitööleiva valik soolavõiga
DESSERT:
Šololaadikook
Käsitsiglasuuritud piparkoogid

Ühe külalise maksumus 15.80 eur+km.
Ühele külalisele toitu 900g.
Hinna sisse kuuluvad toidu serveerimiseks vajalikud nõud ja tarvikud

Vajadusel võimalik tellida transport,ettevalmistus,koristus ja teenindus.
Suupisted valmistab
Catering-Team